Aspicafe 2019

Dag Chirovrienden,

Bovenop de tal van chiro-activiteiten organiseren ook de aspirante nog hun jaarlijkse Aspicafé en Aspinksterfuif.

Aspicafe 2019 zal door gaan van donderdag 11 april tot en met 14 april in café Den Hoek. We starten donderdag met een beachparty, vervolgens zal vrijdag de klassieke sensation white doorgaan met een top 50. Zaterdag 13 april is het thema fluo-night. Terwijl je schittert onder de black-light kan je ook nog eens genieten van de verschillende DJ’s die strijden voor het laatste plaatsje in de line-up van de Aspinksterfuif. Zondag houden we een rustig dagje café. Ben je niet echt een feestbeest? Ook donderdag, vrijdag en zaterdag houden wij overdag het café open.

Aspinksterfuif 2019: op zaterdag 11 mei houden we het grootste feestje van de buurt! Voorverkoopkaarten zijn beschikbaar bij de leiding en oudste leden. Wil je ons helpen met dit minifestival? Stuur een mailtje naar wardlemmens6@gmail.com. Niet getreurd op zondag 12 mei zal het gewoon chiro zijn voor de jongste groepen tot en met tito.

Hopelijk zien we je daar,
De Aspiranten van de Hei