STORMSCHADE OP CHIROKAMP

Op de nacht van 7/08 werd de kampplaats geteisterd door een hevig onweer. De felle rukwinden en dikke regendruppels na deze tropische dag hebben één tent volledig verwoest. De pas aangekochte tent is niet meer bruikbaar. Het gaat over DE partytent van de kokskes! Ja u hoort het goed, onze lieve kokskes zullen voortaan met hun bolleke in de zon moeten zitten tijdens het groenten kuisen.

Verder hebben alle andere tenten de onweersbui overleefd. Dit is te danken aan de leiding en kookouders die tijdens een nachtelijke interventie alle tenten hebben voorbereid op de storm. Piketten werden geklopt, stormkoorden werden aangespannen en de tenten werden volledig waterproof gemaakt. Ondanks het hevig onweer zijn er geen leden nat geworden en hebben er zelfs vele door de storm geslapen!

Wederom een bewijs dat Chiro Berlaar-Heikant een onverslaanbaar topteam is!

De leiding, KAMP 2018 Neerpelt.