Corona update 12-03-2020

Liefste leden, ouders, …
Ongetwijfeld zullen jullie je al afgevraagd hebben wat de impact is van de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de komende Chiro-activiteiten.
Wij willen benadrukken dat we dit virus serieus nemen. Daarom willen wij in dit bericht enkele maatregelen aankondigen die zich niet langer laten uitstellen.
 
Met spijt in het hart hebben wij beslist om de Chiro zondagen van zowel 15, 22 als 29 maart te cancelen naar aanleiding van de recent uitgeschreven richtlijnen van het ministerie van volksgezondheid en het door gemeente Berlaar opgelegde verbod op publieke activiteiten. Het is in maart dus geen chiro meer.
Ook zijn wij genoodzaakt zowel de Quiz van onze Tip-10’s (Zaterdag 14 maart) als de “Gouden chiro haa klassiekers zangavond” (zaterdag 28 maart) uit te stellen naar een andere datum. Meer info hierover volgt.
 
Wij zijn er van overtuigd dat deze maatregelen noodzakelijk zijn om zo ons steentje bij te dragen aan het inperken van de verdere verspreiding van het virus. Wij houden jullie via onze Facebook-pagina “Chiro Berlaar-Heikant” en website (Chiroheikant.be) op de hoogte over veranderingen i.v.m. andere Chiro zondagen en evenementen.
 
Veel liefs
De leiding