Valiezen inladen kamp

!BELANGRIJK!
Voor de veiligheid van uw kind maar ook dat van andere leden die mee op kamp gaan, zouden wij willen vragen om de komende dagen extra waakzaam te zijn. Wat houdt dit in?
– Let op of uw kind(eren) geen symptomen vertonen. Gelieve dan een huisdokter te contacteren en dit zo snel mogelijk te melden bij de leiding.
– Gelieve de contacten voor het kamp te minimaliseren, d.w.z. dat er ook voldoende tijd tussen andere activiteiten (bv speelplein, zomerkampen …) en het kamp voorzien wordt.
– Indien u terugkeert uit het buitenland, meer bepaald uit een oranje of rode zone, vragen wij ook om dit te melden en uw kind(eren) te laten testen.
Als alles goed gaat en we van de overheid nog steeds op kamp mogen, kan u de valiezen (ook van mini en maxi) op vrijdag 31 juli op de jongenschiro komen afzetten. We stellen een circulatieplan op zodat er zo weinig mogelijk contact met anderen mogelijk is. Als u met de auto komt, parkeert u die op het basketbalterrein van de sportschuur. Dan kan u via de schooldreef naar de voorkant van de jongenschiro stappen en uw koffer daar aan de leiding geven. Terug naar uw auto zal over het chiroplein zijn. Komt u te voet dan kan u de koffer gewoon vooraan afgeven en hoeft u het plan niet te volgen.
We vragen u ook om met zo weinig mogelijk te komen en een mondmasker te dragen. Dit jaar werken we ook met bepaalde uren, zo kunnen we makkelijker spreiden.
-Mini: van 18u tot 18u30
-Maxi: van 18u40 tot 19u10
-Rakwi + Toppers: van 19u20 tot 19u50
-Tippers + Keti + Aspi: van 20u tot 20u30
Gelieve de exacte uren te respecteren om overlapping van bubbels te vermijden! Heeft u meerdere kinderen in verschillende bubbels, dan hoeft u niet meerdere keren te komen, maar kan u gewoon alle koffers in één keer binnen de periode van het jongste kind afzetten.
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten