Vlaaienslag 17 oktober 2020

Beste chirovrienden,
Herkent u het gevoel? U wordt uit uw bed gebeld (en dat op een naar uw mening ontiegelijk vroeg uur voor een zaterdagochtend), sloft al dan niet (slaap)dronken naar de deur, doet deze open en maakt kennis met een bende chirojongens of –meisjes die hun mooiste taaltje bovenhalen om u een of meerdere taart(en) aan te smeren.
Helaas mag het zo niet doorgaan, maar niet getreurd dit jaar kan je onze vlaaien komen oppikken op maar liefst 4 verschillende locaties!
Namelijk op het Kardinaal Cardijnplein, aan station melkouwen te Berlaar-Heikant, op de markt en aan het station van Berlaar. De vlaaien zijn te verkrijgen voor slechts 7 euro en kunnen aan de verkooppunten betaald worden doormiddel van payconiq.
Ook dit jaar is er weer een grote keuze aan vlaaien, namelijk krieken, nougatine, rijst, pruimen, abrikoos en breughelvlaai!
Tot dan!!