Zomerbar 2021

Chiro Berlaar Heikant presenteert : Zomerbar Hei!

Door het covid-19 virus, waren we dit jaar genoodzaakt om onze Ronde van de Hei iéts anders aan te pakken. Daarom hebben we dit jaar een gezellige zomerbar die je kan bezoeken van 16 tot en met 22 augustus! De zomerbar vindt plaats op onze jongenschiro. Dit jaar is het ook 70 jaar Chiro Hei! Daarom sluiten we de zomerbar af met een feestweekend, waarbij we ons 70-jarig bestaan toch een beetje coronaproof kunnen vieren.

Elke dag van de zomerbar kan u vanaf 18u gezellig komen drinken en schoon chirovolk zien passeren. Vanaf vrijdag zal de zomerbar steeds vanaf 16u al open zijn.

WAT KAN U VERWACHTEN?

We hebben een mooie week in petto!

Maandag 16 augustus is alles in de sfeer van “Wolf of Wallstreet”. Hier kan u genieten van zéér voordelige prijzen tijdens het beurscafé (of net niet!?) en kunnen de kindjes zich wagen aan de kidsrodeo! Er zullen ook lekkere spekburgers te koop zijn.

Dinsdag 17 augustus trekken wij allemaal onze mooiste Hawaii-outfit aan om lekkere Sex on the Beach cocktails te drinken. Voor de kleintjes zal er een limbo voorzien worden met leuke sfeermuziek en voor de kubb-liefhebbers zal er ook een kubb-tornooi georganiseerd worden waar u zich zal voor kunnen inschrijven. Die dag zullen er ook Hawaii-burgers voorzien worden, kaaskroketten en calamares.

Woensdag 18 augustus wordt het een echte clash tussen de gehuchten rondom de Hei! Hier kunnen alle gehuchten zich komen wagen aan onze Gehuchtenzuip! (Natuurlijk weten we al dat de Hei op-en-top winnaar is, maar toch willen we dit nogmaals in de verf zetten.) Het doel is simpel : met jouw gehucht/dorp/stad/.. zo veel mogelijk alcoholische dranken kunnen verzetten tot het einde van de avond. Het winnend gehucht krijgt natuurlijk ook een beloning. Om een fondke te leggen kan u lekkere partysnacks bestellen. De kleintjes kunnen zich uitleven in een supercool reis-rond-de-wereld-parcour!

Donderdag 19 augustus is het old school day. Hierbij kan u zich aan allerlei old school spelletjes komen wagen!! Activiteiten zoals om ter meeste bierbakken stapelen, broekhangen, eitjes opvangen met emmer op het hoofd,…kan u die dag komen uitproberen. Als sfeermuziek zullen er leuke deuntjes zijn van de jaren ’70, ’80 en ’90. Om goed te kunnen supporteren is een volle maag natuurlijk belangrijk, daarom zullen er overheerlijke cheeseburgers en bitterballen op het menu staan.

Vrijdag 20 augustus beginnen we met een knaller voor ons feestweekend. Vanaf 16u kan u al gezellig komen drinken op onze Chiro. Later op de avond zal er een zitfuif plaatsvinden, zo kunnen we toch wat feesten op een veilige manier. Hierbij kan u genieten van de beste schijven van DJ’s van en rond de Hei. Is zitten toch niet zo uw ding? Dan kan ik u ook de benen los gooien tijdens de dropping. Inschrijvingen zullen hiervoor nog opgestart worden. Tijdens het wachten op de lopers kan u mini-loempia’s of donuts bestellen.

Zaterdag 21 augustus komen er optredens van lokale bandjes. Rune en onze eigen Tibo Deckers (Boto voor de vrienden) zullen al zeker optreden. De andere groepen zullen nog aangekondigd worden. Voor de kleintjes zijn er springkastelen voorzien.

Zondag 22 augustus is de afsluiter van het feestweekend. Er zal een lekkere BBQ klaarstaan en een minimuseum zal tentoongesteld worden voor het 70 jarig bestaan van Chiro Berlaar-Heikant.

Zomerbar op facebook