Briefjes leden

Is het briefje van zondag weer mee in de was gegaan? Of is die super toffe leiding ze gewoon vergeten? Geen paniek! want op deze pagina kan je de briefjes rustig nalezen.

Briefje mini’s:

Info over het weekend en de gewestdag kan je hieronder terugvinden. Laat zo snel mogelijk iets weten (ward.lemmens6@gmail.com)

Bestanden:

miniweekend

Brief-jongsten-2018

Briefje Christus Koning:

Beste chirovrienden,

Ken je iemand van de chiro die sinds enkele weken neuriënd thuis komt van de Chiro? Worden er spontaan liederen ingezet aan tafel of in de auto en vraagt u zich stilaan af hoe het komt dat uw huis meer en meer begint te lijken op het decor van een musical? Wij verklaren het voor u!

Op zondag 26 november 2017 viert de chiro naar jaarlijkse gewoonte het feest van Christus Koning. We verwachten u om 9u30 in de St.-Rumolduskerk van Berlaar-Heikant voor een echte chiroviering met typische chiroliedjes en creatieve tekstjes!

Hopelijk komen jullie allemaal met ons meevieren!

De leiding

Briefje chiro-kleren:

Beste ouders en leden,

Heb jij thuis nog oude chirokleren liggen waar je niet meer inkan? Deze mag je altijd binnen brengen bij de leiding! Dan kunnen wij dit doorgeven aan een ander chirolid dat hier nieuw leven in kan blazen.

De leiding.

 

Briefje chirosite:

Beste ouders,

Ook wij zijn mee met onze tijd, en zijn via het internet te volgen! Om op de hoogte te blijven van alles wat er in en rond onze Chiro gebeurt, kan u een bezoekje brengen aan:

De Leiding.

Briefje chiro-uniform

Beste ouders,

De Chiro staat bekend voor zijn prachtige uniform! Maar wat houdt dit nu precies in?
Bij ons is het dragen van een uniform op zondag verplicht vanaf de Rakkers/Kwiks (5e-6e leerjaar).
Dit bestaat uit een: Chirohemd  + Chirobroek of rok

Deze zijn te verkrijgen in de Chirowinkel aka De Banier. Deze heeft vestigingen over heel België, de dichtstbijzijnde kan je vinden in Mechelen: Onze-Lieve-Vrouwestraat 34.
Andere locaties en openingsuren zijn te vinden op hun website, het is ook mogelijk om hierop kleren te bestellen: http://www.debanier.be/

Omdat al de leden op onze Chiro hetzelfde super mega cool en mooi uniform dragen, kan er wel eens verwarring ontstaan over welk hemd/rok/trui/tshirt/onderbroek van wie is. Om verwarring en verlies te vermijden raden wij u aan om de naam van uw zoon/dochter duidelijk in zijn/haar chirokledij te vermelden.

De leiding.