FEESTWEEKEND Ronde Van De HEI

De 40ste editie van de ronde zal afgesloten worden door een feestweekend!

Vrijdag

Vrijdag 24 Augustus gaat de Ronde door op de Chiro (jongensterreinen). Het Thema van deze avond is, net zoals het kampthema, “Amerika“. Dit thema brengt enkele combo-deals tussen toog en hamburgerkraam met zich mee!

De lopertjes zullen zich vrijdag wagen aan een spectaculair hindernissenparcour. Maar ook volwassenen kunnen komen sporten, plus 16-Jarige mogen zich inschrijven voor de volwassen-reeksen die eveneens de hindernissen trotseren. Wie hierna nog fut in de benen heeft kan meedoen moet de Dropping, waarbij de lopers door geblindeerde bussen worden gedropt op ongeveer 7Km van de Jongens-chiro.

Deze gezellige avond sluiten we af met een groots kampvuur.

Zaterdag

De loopkoers van zaterdagavond staat volledig in thema van Disco! Nadat de loop-reeksen zijn afgerond zal het publiek getrakteerd worden op een Akoestisch duo. Nadien zal de DJ “t’kon a vader zijnvoor dansbare beats zorgen.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, kan u zeer profijtelijke deals sluiten aan de toog. De drankprijzen zullen namelijk fluctueren doorheen de avond.  Want wat zou de Ronde zijn zonder het typische Beurcafé

 Zondag

De prijsuitreiking van de ronde zal plaatsvinden in de zaal Familia.

De fietstocht zal dit jaar in thema ‘Tour de France’ zijn. Na ongeveer elke 4 km fietsen, kan u genieten van een hapje en drankje in thema. De tocht zal in totaal nog geen 20 km bedragen. Ideaal dus voor een leuk, gezellig uitje met vrienden of familie!