Coronamaatregelen

Goed nieuws! Volgende week zondag, 31 januari, beginnen we terug met chiro voor onze jongste groepen. De mini’s, maxi’s en rakwi’s zullen dus terug al hun energie kwijt kunnen op de chiro. We zullen er alles aan doen om de zondag op een veilige manier te laten verlopen. Daarom vragen we ook dat je je kind enkel naar de chiro stuurt als het geen symptomen heeft. We hebben de beslissing genomen om onze chiroactiviteiten opnieuw op te starten, maar houden we de situatie in de scholen ook sterk in de gaten. Als er in de nabije omgeving een uitbraak van corona wordt vastgesteld, of de regering nieuwe maatregelen treft, zullen we genoodzaakt zijn om onze chirozondag af te gelasten. Maar zonder tegenbericht, staan we volgende week weer paraat om te ravotten! Meer praktische informatie ivm locaties en uren volgt in de loop van volgende week nog, dus hou onze website en sociale media kanalen zeker goed in de gaten.

En onthoud: Als je ’t mij vraagt… Chiro (en dan nog het liefst die van de Hei)