Chiro- corona

Goed nieuws en slecht nieuws! We beginnen met het slechte nieuws.

Deze week zondag 7 februari zal het jammer genoeg GEEN chiro zijn voor de mini’s, maxi’s en rakwi’s. Dit doen we onder andere op advies van het gemeentebestuur, naar aanleiding van een vaststelling van coronabesmettingen in de lagere school van Berlaar-Heikant, waardoor nu meerdere kinderen in quarantaine zitten. We namen deze beslissing rekening houdend met de veiligheid en de gezondheid van onze leden.

Over naar het goede nieuws! De tito’s, keti’s en aspi’s mogen zich eindelijk nog eens op het Chiroterrein begeven! Hier willen we ook nog even benadrukken dat leden welkom zijn wanneer ze geen hoogrisico-contact hebben gehad, er geen familieleden in quarantaine zitten of de leden zelf geen covid-19-symptomen hebben. Zo houden we het voor iedereen veilig en plezant! Ook voor onze +12 geldt dat ze maar 1 hobby per week mogen kiezen, te allen tijde een mondmasker moeten dragen en ook enkel buiten zullen kunnen spelen. Een extra paar sokken kan dus zeker geen kwaad 😉.

Waar en wanneer de +12 zullen samenkomen, wordt door de leiding van de afdeling zelf gecommuniceerd. We hebben er alvast zin in!