Chiro – corona

Beste ouders en leden,

Nu zondag 14 februari zal het enkel chiro zijn voor onze oudste afdelingen (+12; tito, keti, aspi). Aangezien de situatie in de lagere school van Berlaar-Heikant nog steeds wat zorgwekkend is, stellen we de chiro voor onze jongste groepen (mini, maxi en rakwi) nog een weekje uit. Hopelijk kunnen we de week nadien wel terug samenspelen! (Meer nieuws daar over volgt volgende week.) De uren en plaatsen waar wordt afgesproken zal door de leiding zelf gecommuniceerd worden. We hebben ook nog enkele duidelijke regels gekregen van de gemeente Berlaar:

Kinderen en begeleiding mogen niet naar de jeugdvereniging komen als zij: * in quarantaine zijn n.a.v. ziekteverschijnselen * preventief in quarantaine zijn n.a.v. hoog- of laag-risicocontact * het bericht hebben gekregen van het CLB dat ze waakzaam moeten zijn voor de symptomen van Covid-19. * Samenwonen met iemand die zich in 1 van de bovenstaande situaties bevindt.

Alle andere regels blijven ook nog gelden: * +12 speelt steeds buiten (warme sokken zijn dus geen overbodige luxe ;)) * We spelen in groepjes van 10 (+ leiding) * Mondmasker vanaf +12 verplicht * 1 hobby per week

Wij kijken ernaar uit! Tot zondag!