Zwemmen zondag 24 maart!

Briefje van afgelopen zondag:
Het is al enkele jaren geleden, maar dit jaar gaan we terug zwemmen met de Chiro!
Zondag 24 maart trekken we met alle groepen naar het zwembad in Heist o/d Berg (Lostraat 48, 2220 Heist-op-den-Berg). Mini, maxi en rakwi zullen lekker kunnen plonsen tussen 14 u en 15 u. Mini en maxi zal carpoolen naar het zwembad. Om 13u15 spreken we af op meisjeschiro om van daaruit met auto’s naar Heist te rijden. De rakwi’s verzamelen om 13u30 op de jongenschiro om van daaruit met de fiets te vertrekken. Na de zwembeurt van de jongsten worden er nog spelletjes gespeeld op een grasplein in Heist od Berg. Om 17u kunnen de mini’s en maxi’s terug aan het zwembad worden opgehaald. Rakwi fietst terug naar de chiro en hun zondag zit er om 18u op.
De oudste groepen verzamelen om 14u op de jongenschiro om samen naar het zwembad te fietsen. Hun zondag zal op het normale uur eindigen.
Vergeet zeker geen handdoek, zwemkledij, zwembandjes,.